13 Şubat 2014 Perşembe

Kış Çorbası Tarifleri | Çorba Yemek Tarifleri



Özeti:
Kış Çorbası Tarifleri MALZEMELER 
1 patates,

2 havuç,

yarım bardak pirinç,

yarım bardak kırmızı mercimek,

1,5 yemek kaşığı yağ,

3-4 bardak et suyu, tuz,

1 baş soğan.

Kış Çorbası Tarifleri HAZIRLANIŞI

Patatesin kabuğu soyulur, Havuçların üzeri bıçakla kazınıp yıkanır. Soğanla beraber hepsi rendelenir.

• Pirinç ve mercimek ayıklanıp yıkanır. Sonra sıra ile şu işlemler yapılır.

• Hepsi birlikte tencereye konur.

•... tarifin devamını Kış Çorbası Tarifleri başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder