14 Şubat 2014 Cuma

Soğan Çorbası Portakal Ağacı | Çorba Yemek Tarifleri



Özeti:

Soğan Çorbası Portakal Ağacı MALZEMELER

8 bardak et suyu,

2 çorba kaşığı yağ,

5 baş soğan,

yarım bardak rendelenmiş gravyer peyniri,

1 tatlı kaşığı un,

tuz.

Soğan Çorbası Portakal Ağacı HAZIRLANIŞI

Tencereye yağ konur; “halka” şeklinde doğranan soğanlar pembeleşinceye kadar kavrulur.

• Sonra un ilave edilip, 3 dakika kadar kavrulur.

• Et suyu ilave edilir, tuz konur ve kaynamaya bırakılır.

• Piştikten sonra soğanlar,... tarifin devamını Soğan Çorbası Portakal Ağacı başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder